Thuis

Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Guangzhou Boente Technology Co Ltd is een integratie high-tech onderneming die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst verzamelt. Ons hoofdkantoor werd gevestigd in Hong Kong voor onze de invoer en de uitvoerzaken. Sinds 2009, werden het primaire onderzoek van het kennisproduct, de productie en de tak van Boente van de verkoopafdeling (de Technologieco., Ltd van Guangzhou Boente) geregeld in Guangzhou.

Wij concentreren onze volledige energie op audio videosysteemmateriaal, speciaal in Paperless Audio Videomateriaal van het Bureausysteem. Zich specialiseert in de vervaardiging van LCD monitorlift, Desktopcontactdoos, zet de projector, duikt contactdoos, LCD gemotoriseerde op op lift, de lift van plasmatv, microfoonlift, heft de monitortik, controleert omhoog tik op stekkie op, werpt het projectorscherm, de lift van de computermonitor, plotseling projectorsteun, de stop van de Desktopmacht, de contactdozen van de Desktopmacht, gemotoriseerde tik op machtsafzet, tik op LCD monitor, media cubby lijstcontactdoos, kabel, de plaat van de Muurcontactdoos en andere verwante producten.

Al productenkwaliteit door de certificatie van Ce, van ROSH, FCC, 3C-, vooral onze Desktopcontactdoos en pop omhooggaande contactdoos, de stop van de Desktopmacht en verwant contactdoosproduct, wordt alle modules goedgekeurd door UL certificatie. Bovendien SASO-zijn de productcertificatie beschikbaar op verzoek bij de Saoediger - Arabische markt.

Meer dan acht jaar van productieervaring, met vijf rijpe productielijnen, heeft professionele en ordelijke productielijnen gevormd. In strikte overeenstemming met het ISO9001-systeem om de kwaliteit van het productieproces, werkende stabiliteit te controleren. Bovendien zal ons professioneel technisch ontwikkelingsteam het nieuwe product volgens markttendensen en ontwikkelingsonderzoek uitwerken. Kon de aanpassingsdienst voor productontwerp en productveranderingen indien nodig aanbieden.

Onze fabriek heeft twee reeksen van stempelmachine, een reeks van automatisch bespuitende machines en materiaal, een reeks van het buigen van volumes van automatisch machines en materiaal. Elke maand kan ongeveer 10.000 reeksen van projectorhanger, vijf duizend reeksen van het scherm van de projectorprojectie, duizend Desktophefbomen en honderd liften veroorzaken. De korte levertijd, de adequate voorraad van conventionele producten, OEM en de gepaste volgorden overschrijden 15 dagen van levering niet.

De kwaliteit is onze ziel, is de professionele technologie ons kernconcurrentievermogen. Wij besteden meer aandacht aan productkwaliteit en de professionele productietechnologie, de achtervolging van betere productkwaliteitkwaliteit, doet in de high-end kwaliteitsproducten aan de markt, vooral in Europa en de de marktvereisten van Verenigde Staten voldoen. Wij opstelling twee de dienstteams, het ondersteuningsteam van project en het team van de naverkoopdienst, kunnen gasten van professionele projectontwerp en naverkooptechnische ondersteuning voorzien. Wij besteden meer aandacht aan productkwaliteit en de professionele productietechnologie, de achtervolging van betere productkwaliteitkwaliteit, doet in de high-end kwaliteitsproducten aan de markt voldoen. Als uitstekende en regelmatige kwaliteit, professionele technische ondersteuning en onberispelijke naverkoopdienst, verkopen onze producten goed in al Chinese stad en voeren ook naar Polen, Saoedi-arabische Arabisch, het Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Argentinië, India, Nigeria, Russisch Jordanië uit, Koeweit, Iran.

China Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In Februari 2009, het bedrijf in Hong Kong, gespecialiseerd in de de audiovisuele ontwikkeling en verkoop die van het materiaalproduct wordt opgenomen.
In Oktober 2009, brengen de filialen van de bedrijfopstelling in Guangzhou, genoemd Guangzhou Boente Co. uitwisselen, Ltd die, en de productie, de verkoop en R&D-afdeling naar de Guangzhou-tak over.
In Januari 2010, introduceerde de fabriek geavanceerde automatische het stempelen luchthaven, om het foutlooze knifing en het stempelen te bereiken, verstrekkend de stabiliteitskwaliteit van productie.
November 2011, de productie van de introductie van automatische bespuitende machines en automatische verfmachines, alle delen van het product om het automatische kleurennevel schilderen, automatisch baksel op hoge temperatuur te bereiken. De hoge productkleur en de kleur polijsten, kras-bestand, hoogte - kwaliteit tegen een hoger niveau.

China Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Bedrijfsprofiel 1

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : BNT

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 1000000-4000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

R & D Partment: 12 people

Testing Partment: 8 people

QC Partment: 15 people

Production: 350 people

QE: 12 people

Sales Team: 15 people

Warehouse: 8 people

Shipment: 4 people

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Certificaten China Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Certificaten China Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Certificaten China Guangzhou Boente Technology Co., Ltd (Bo Ente Industrial Co., Limited) Certificaten