Industrieel Beperkt Co. van BO Ente,

Guangzhou Boente Technology Co Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Audio Videoproject
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit LCD Monitorlift voor verkoop
Van goede kwaliteit LCD Monitorlift voor verkoop
Zeer tevreden! De kwaliteit is zeer goed, houd ik van het!

—— Teken Lyndon Hayward

Prefect! Zeer stil werken! Het product door de overheid wordt goedgekeurd die.

—— Sascha Kurtenbach

De kwaliteit van projector zet is zeer goed op! Ik zal tot meer opdracht geven!

—— Khaled Swidan

Ik ben online Chatten Nu

Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd)

1 2 3 4 5
Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd) Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd) Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd) Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd) Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd)

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BNT
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 700000-1000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

In Februari 2009, het bedrijf in Hong Kong, gespecialiseerd in de de audiovisuele ontwikkeling en verkoop die van het materiaalproduct wordt opgenomen. Na zes maanden, heeft het bedrijf, en opstellingsproductieafdelingen zich snel ontwikkeld, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de productie van projectorhanger, het projectiescherm, de projector elektrische hanger.

In Oktober 2009, brengen de filialen van de bedrijfopstelling in Guangzhou, genoemd Guangzhou Boente Co. uitwisselen, Ltd die, en de productie, de verkoop en R&D-afdeling naar de Guangzhou-tak over.

In Januari 2010, introduceerde de fabriek geavanceerde automatische het stempelen luchthaven, om het foutlooze knifing en het stempelen te bereiken, verstrekkend de stabiliteitskwaliteit van productie.

Augustus 2010, heeft de fabrieksproductieafdeling zich ontwikkeld en voltooid alle producten zet het schuurmiddel, met inbegrip van de verschillende grootte van het projectorplafond vierkante en ronde pool, de verschillende verhouding en de grootte van het hand zelfsluitende scherm, het elektrische projectiescherm en het driepootscherm, verschillend reislengte en steungewicht van op projector gemotoriseerde lift.

In Oktober 2012, opende de fabriek nog eens twee productielijnen, productie van LCD monitorliften, TV-liften, de microfoonlift en het projectorheftoestel. Een andere productielijn produceert hoofdzakelijk het verborgen product van de contactdoosreeks, zoals Desktopcontactdoos, pop omhooggaande contactdoos, tik op machtsstop, de stop van de tafelbladmacht, contactdoos van de kabel de cubby, roterende macht, lijst verborgen contactdoos en van de muurcontactdoos plaat.

een Desktopcontactdoos, pompende doos

December 2010, het Guangzhou-team van de takverkoop om weer aan te passen, verdeelde in twee verkoopteam. Chinees team hoofdzakelijk verantwoordelijk voor Chinese lokale markt, audio videoprojectopvolgende. En ander buitenlandse handelsteam hoofdzakelijk verantwoordelijk voor wereldmarkt.

April 2011, onder inspanningen van productonderzoek en ontwerpontwikkeling, lanceerden wij de producten van een de steunreeks van de projectormuur, het professionele werk want plotseling projectoren werp. Kort werpt projectormuur opzet verkoopt zeer goed.

November 2011, de productie van de introductie van automatische bespuitende machines en automatische verfmachines, alle delen van het product om het automatische kleurennevel schilderen, automatisch baksel op hoge temperatuur te bereiken. De hoge productkleur en de kleur polijsten, kras-bestand, hoogte - kwaliteit tegen een hoger niveau.

In Februari 2012, onze winst van de projectafdeling het Zuidelijke Bedrijf van het Machtsnet van Guangzhou-het project van het Conferentiesysteem, verkocht en geïnstalleerd een totaal van 200 lift van de reeksen19inch LCD monitor. Het project is zeer succesvol, zijn de klanten zeer tevreden.

In Juni 2012, opende ons buitenlandse handelsteam de Russische markt met succes, ondertekende het samenwerkingscontract met de grootste leverancier in Russische lokale audio videomarkten. Het leveren van de projector zet maandelijks op en het projectorscherm.

In Mei 2013, ontving de Buitenlandse handelsafdeling orde voor naar maat gemaakte punten van de grootste lokale meubilairleverancier in Saudi-Arabië, die de 19 duimlcd gemotoriseerde lift met de microfoon van het conferentiesysteem, aanpassen die hen geven aan de overheidsprojecten van Saudi-Arabië. Er zijn 180 die eenhedenlcd monitorliften aan Riyadh worden verscheept. In extra, product die de testende certificatie van SASO verstrekken onder vereiste.

November 2013, Onze productonderzoek en ontwikkelingsafdeling werken een ander nieuw slim opheffend mechanisme uit. Het is uiterst dunne die LCD monitor met FHD-het schermsysteem wordt geïntegreerd.

Contactgegevens
Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd)

Contactpersoon: Ms. Ivy Lee

Tel.: 86-20-36395660

Fax: 86-20-29151505

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

LCD motoriseerde lift

De regelbare Gemotoriseerde Lift van de Bureaudesktop LCD voor Audiovideoconferentiesysteem

De Koolstofstaalvergadering LCD motoriseerde Liftmechanisme voor 19 - 22 Duimmonitor

Het computerscherm LCD motoriseerde Lift met 15 Graad ten val brengt Hoek

De commerciële Vergaderingslijst motoriseerde Pop Omhooggaande Lift voor 19 - 24 Duimlcd het Scherm

de contactdozen van de Desktopmacht

De zilveren van de de Conferentielijst van de Aluminiumlegering Pop Omhooggaande Afzet met 2 USB, Netwerk 2

Universele Standaard van HDMI duikt het Aluminiumlegering 150*120*135mm van de Machtscontactdoos op

Doos van de Desktop duikt Pop Omhooggaande Contactdoos met USB-Lader, de Standaardstop van de V.S. op

Van de de Desktopmacht van de bureauconferentie de Legering van het de Contactdozenaluminium met Netwerk wordt geborsteld dat

Bureau Pop Omhooggaande Contactdozen

0.7cm Pop Omhooggaande de Machtsstop van de Bureaudesktop met VGA/de Afzet van RJ45/van de Macht

Witte Vierkante Bureau Pop Omhooggaande Contactdozen met 3 het Franse Gegalvaniseerde Comité van de Machtsafzet

220V de vierkante Legering van het de Stopzink van de Desktop Pop Omhooggaande Macht voor Computerlevering

Zilveren Pneumatische Standaard de Machtscontactdoos Pop Omhooggaande 265*130*65 Mm van de Vergaderingslijst

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit LCD motoriseerde lift Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 lcdmotorizedlift.com. All Rights Reserved. Developed by ECER